Arrangementen
......................................................................................................

Arrangement

Omschrijving

Tarieven 2018

Vast maatje

Je zoon of dochter komt gedurende de 40 schoolweken 1 of meerdere vaste dagen per week naar Spelerij Maatjes. Komt je zoon of dochter vanwege ziekte of een andere duidelijke reden een keer niet naar Spelerij Maatjes dan ontvang je een te goed bon voor een andere dag of kun je een ruildag plannen. De uurprijs is inclusief taxivervoer.

 

 €7,15 per uur

Vakantiemaatje

Je zoon of dochter  komt een aantal dagen/ weken in de vakanties naar Spelerij Maatjes. Je betaalt bij Spelerij Maatjes alleen de dagen dat je zoon of dochter ook daadwerkelijk komt.

 

 €37,50 per dagdeel

Af en toe maatje

Je wilt af en toe een dag gebruik maken van Spelerij Maatjes. Een studiedag van school, je moet onverwachts werken, of je wilt gebruik maken van Spelerij Maatjes voor bijvoorbeeld een dag in de maand.  Voor dit arrangement koop je een strippenkaart en kun je gebruik maken van de strippenkaart, wanneer het je uit komt (behalve tijdens de vakanties).

 

Strippenkaart met 10 strippen voor €275,-

Strippenkaart met 5 strippen voor €137,50

(1 jaar geldig)

Speciaal maatje

Je zoon of dochter heeft een lichamelijke en/of lichtverstandelijke beperking,  en wil graag gebruik maken van de activiteiten bij Spelerij Maatjes. In overleg met jullie kijken we naar de mogelijkheden die er voor jullie zoon of dochter is,binnen Spelerij Maatjes.

 

 Uurtarief in overleg

Tienerstrippenkaart

In overleg met ouders kennen we vanaf 2013 de tienerstrippenkaart. Deze kaart wordt gebruikt om de NSO af te bouwen en het alleen thuis kunnen/ willen zijn op te bouwen. Het werkt als volgt. Er zitten 10 strippen op en elk uur dat een kind nog bij maatjes komt, wordt afgetekend. De uurprijs is €7,-  Deze kaart is 3 maanden geldig. Dit blijkt een redelijke termijn om af te bouwen.

 

Tienerstrippenkaart met 10 strippen €71,50

Thuisbrengstrippenkaar

 

Het is bij Spelerij Maatjes ook mogelijk dat je kind wordt thuisgebracht. We hebben hiervoor een strippenkaart van 10 strippen en die kost 
€30,- Zonder thuisbreng strippenkaart kost de thuisbreng service € 5,00.

 

Thuisbrengstrippenkaart met 10 strippen €30,

Los dagdeel (4 uur)

NIEUW!

 

€ 7,15 per uur

 

  • Tijdens studiedagen van de school van je zoon of dochter kun je altijd bij de Spelerij terecht
    vanaf 08:00 uur.
  • Ook als je zoon of dochter geen vast maatje is beiden we de mogelijkheid om op studiedagen van scholen gebruik te maken van Spelerij Maatjes vanaf 08:00 uur.
  • Uurtarief op studiedagen is € 7,15 per uur en er is wordt geen minimum gesteld aan het aantal kinderen. Elk kind is welkom.
  • LRK nummer: 145474859

 


foto_vogelhuisjes3

pedagogisch beleid   |  algemene voorwaarden